Scheidsrechters

De aanstellingscommissie van het PWZ regelt de aanstellingen van de scheidsrechters gedurende het toernooi. Zo moeten er voor de 1e en 2e ronde steeds 40 scheidsrechters ingezet worden. Naast de aanstellingen worden de scheidsrechters ook begeleidt bij eventuele problemen/onduidelijkheden en worden zoveel mogelijk wedstrijden bezocht om de wijze van arbitrage als geheel te verbeteren. Na afloop van het toernooi evalueert de commissie altijd met de organisatie van het PWZ.

Hoe word je scheidsrechter op dit prachtige PWZ toernooi?

Allereerst moet je actief zijn voor de KNVB als zaal voetbal scheidsrechter. Dat is een harde eis. Zowel landelijke scheidsrechter maar zeker ook arbiters in groep 4 zijn van harte welkom omdat veel scheidsrechters voor dit toernooi nodig zijn.

Hoe vindt de aanstelling plaats?

Alle scheidsrechters die zich hebben aangemeld worden, mits ze actief KNVB scheidsrechter zijn, aangesteld bij minimaal 1 ronde. Wel kijken we goed naar de groep waarin de scheidrechter fluit. Belangrijk is een juiste mix van scheidsrechters niveaus in 1 hal. Omdat per hal met 2 scheidsrechters wordt gewerkt, zal vanaf de 2de ronde ‘gemiddeld’ een groep 3 actief moeten zijn b.v. een groep 2 en 4 man/vrouw is mogelijk. In de 3de ronde is dat ‘gemiddeld’ een groep 2.

Zou je willen worden aangesteld als scheidsrechter bij het PWT toernooi en ben je reeds zaal voetbal scheidsrechter, dan kan een bericht worden gestuurd naar iemand van de aanstelling commissie. Dat kan per e-mail naar:

Rennie Moes: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dus meld je aan!

Belangrijke wijziging dit jaar: Een directe rode kaart betekent een uitsluiting voor tenminste de lopende toernooiavond en de eerstvolgende ronde. Bij zware vergrijpen zoals ernstig gemeen spel, extreme scheldpartijen of bedreigingen heeft de organisatie het recht om een zwaardere strafmaat toe te passen zoals schorsing voor het hele toernooi. Ook kan dit tot sancties leiden van de KNVB tuchtcommissie.

Entree 2023/2024

Normaal

T/m 14 jaar
€ 3
Volwassenen
€ 5

Finale

T/m 14 jaar
€ 4
Volwassenen
€ 8

Contactgegevens

Postadres

Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi
t.a.v dhr. J.G. Stroeve
Klooster 75
7741 NC Coevorden

EMail

info@protosweering.nl