• Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

  • Editie 47 - 2023/2024

  • 100 Verenigingen

  • 20 Sporthallen

  • Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

45ste editie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi afgelast

Steenwijksmoer - De organisatiecommissie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi heeft tot haar spijt moeten besluiten om de 45ste editie van het toernooi geen doorgang te laten vinden. Eind oktober had de organisatie nog de hoop het toernooi door te kunnen laten gaan, maar na gesprekken met zaalhoofden, de lokale overheid en externe partijen is de organisatie tot de conclusie gekomen dat dit geen haalbare kaart is. Door de verslechterende omstandigheden op het gebied van corona is de situatie momenteel te onzeker geworden om een dergelijk groot toernooi door te laten gaan.

De voorbereidingen op de 45ste editie waren sinds oktober in volle gang. Na de genomen beperkende maatregelen door de regering veranderde de hoop in teleurstelling. De corona-besmettingen lopen op en de verwachting is dat de maatregelen vanaf 4 december niet versoepeld gaan worden, maar juist verscherpt. Momenteel mag er geen publiek aanwezig zijn bij sportwedstrijden en de verwachting is dat deze maatregelen niet snel worden gewijzigd. Voor de organisatie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi is een toernooi zonder publiek onbespreekbaar.

De 45ste editie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi zou van 27 december 2021 tot en met 8 januari 2022 gespeeld worden. Het is de tweede keer dat het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi wordt afgelast. De 44ste editie zou eind 2020 en begin 2021 gespeeld worden, maar werd wegens corona destijds afgeblazen. De organisatie vindt het bijzonder jammer dat het deze beslissing heeft moeten nemen, maar de mededeling kan op veel begrip rekenen. De organisatoren kunnen zich nu gaan richten op de 46ste editie, die eind 2022 op het programma staat.

Entree 2023/2024

Normaal

T/m 14 jaar
€ 3
Volwassenen
€ 5

Finale

T/m 14 jaar
€ 4
Volwassenen
€ 8

Contactgegevens

Postadres

Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi
t.a.v dhr. J.G. Stroeve
Klooster 75
7741 NC Coevorden

EMail

info@protosweering.nl